Instalacións

O Centro de Formación e  Cultura da Asociación Hostalaría Compostela conta cunhas instalacións amplas e modernas que acollen recepción, un taller de cociña completamente equipada, unha aula de cociña/demostración, unha aula de cafetería/restaurante, unha aula de xestión-multimedia, vestiarios, arquivo e despachos administrativos.

Aula de Cociña “Álvaro Cunqueiro” + Almacén

Superficie: 80,11 m2
Aforo: 32 persoas sentadas.
Mobiliario:  8 mesas en escaleira con capacidade para 32 persoas sentadas, ademais dos elementos auxiliares.
Maquinaria: 1 Cociña (con 6 queimadores), 1 Prancha, 1 Gratinadora, 2 Frixideiras, 1 Forno, 1 Forno microondas, 1 Mesa de pastelería coas tolvas incorporadas para fariñas e azucre, 1 Batedor amasador, 1 Tallo para cortar carne, 1 Máquina para facer baleiro, Seo de vertedoiro de aceiro inoxidable, Balanza eléctrica de 10 kg., etc.
Almacén: Está equipado con andeis, zona de lavado, cámaras frigoríficas e conxeladores.

Taller de RESTAURANTE-CAFETERÍA + Office

Superficie: 96,131 m2
Aforo: 24 persoas sentadas.
Mobiliario: Equipada con mobiliario para uso do docente e para 24 alumnos, ademais dos elementos auxiliares. Mesas de comedor, cadeiras, taboleiros, medias lúas e cuartos de lúa, aparador, mesas auxiliares, carros, vitrinas expositoras… Pódese utilizar indistintamente para teoría e para práctica.
Maquinaria: Prancha, cafeteira, quenta pratos, neveiras, espremedores, equipos de lavado, picadora de xeo, muiños, chambrer, racheaud,…

Aula de Xestión

Superficie: 60,13 m2
Aforo: 25-30 persoas sentadas.
Mobiliario: Mobiliario para uso do docente e para 15-25 alumnos, ademais dos elementos auxiliares (Equipos audiovisuais, Canón de proxección, Internet, Lousas, Rotafolios,…)

Taller de COCIÑA + ALMACÉN

Superficie: 135,47 m2 - 15 cociñas individuais.
Aforo: 15 persoas.
Superficie almacén: 20,23 m2
Mobiliario: Equipada con mobiliario para uso do docente e para os alumnos, ademais dos elementos auxiliares.
Maquinaria: 15 Cociñas individuais semiindustriais de aprox. 400 x 600 mm, con dous queimadores, 1 Cociña para o profesor (con 4 queimadores e forno), 1 Fry top ou Prancha, 1 Baño- maría, 1 Gratinadora, 3 Frixideiras, 1 Forno combinado con capacidade de 6 bandexas “gastronorm”, 1 Forno microondas, 1 Xogo de brazos combinados (batedor/triturador), 1 Mesa de pastelería coas tolvas incorporadas para fariñas e azucre, 1 Mesa para as demostracións do profesor, 3 Batedores amasadores (de 4 a 4.5 litros de capacidade), 1 Espremedor de cítricos, 1 Cortadora de friames, 1 Máquina de picar carne, 1 Tallo para cortar carne, 1 Abatedor de temperatura, 1 Mesa quente, 1 Máquina para facer baleiro, Frigoríficos e/ou cámaras frigoríficas para conservar os alimentos (carnes, peixes, hortalizas, produtos de pastelería, …) sen mesturalos, Mesas de traballo (convencionais e/ou frías), Seo de vertedoiro de aceiro inoxidable de aprox. 400 x 400 mm e 300 mm de profundidade, mesado de aceiro inoxidable, vertedoiros distribuídos nas áreas de limpeza, preparaciíon, pastelería e demais lugares onde sexa necesario, esterilizador de coitelos, Balanzas eléctricas de 10 kg. (coci a e reposter a),…

PONTE EN CONTACTO...

Para organizar unha consulta ou taller, envíenos unha mensaxe.

    Nome (requerido)

    Correo electrónico (requerido)

    Asunto

    Mensaxe

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

    ACEPTAR
    Aviso de cookies