QUE FACEMOS...
Accións formativas para profesionais
As novas demandas dos clientes e do mercado requiren novas habilidades e coñecementos por parte dos profesionais e empresarios do sector turístico. Identificamos cales son as necesidades formativas e dámoslle reposta a través do deseño e desenvolvemos dun plan formativo práctico nas áreas de cociña, atención ao cliente e servizo, idiomas, xestión, lexislación e márketing. Estas accións formativas son flexibles e adpátanse aos horarios e tempadas dos profesionais. Algunhas das accións poden ser obxecto de bonificación por parte das empresas do sector de hospedaxe e restauración.
Formación para a integración social
Traballamos con colectivos desfavorecidos e en risco de exclusión social para a súa integración sociolaboral no sector hostaleiro a través de accións formativas específicas para aprender un oficio
Cursos para a integración laboral
O Centro de Formación e Cultura Gastronómica conta con todas as homologacións das especialidades de hostalería e turismo para impartir accións formativas encamiñadas á integración laboral de persoas en situación de desemprego, dentro dos plans autonómicos e estatais de formación para desempregados. Polo noso centro pasaron máis de 9.000 alumnos e case un 30% deles atoparon un traballo no sector hostalerio.
Actividades formativas para público xeral
Ao longo de todo o ano o Centro de Formación e Cultura Gastronómica acolle actividades divulgativas e formativas dirixidas ao público xeral. Cursos de cociña infantil, iniciación á cociña, coctalería, enoloxía, protocolo, cociña de tempada, cociña temática, decoración de mesas, fotografía e video gastronómico e calquera outra acción formativa que poida resultar de interese para os afeccionados e entusiastas da enogastronomía en xeral.
Optimizamos cada area do teu negocio!
Aula de Negocios ‘Onde están e como son os meus clientes’
PONTE EN CONTACTO...
Para organizar unha consulta ou taller, envíenos unha mensaxe.