CompHostelería

CompHostelería

A publicación da Asociación de Hostelería Compostela

Novo deseño, novos colaboradores, nova filosofía… en definitiva, un reflexo do traballo que está levando a cabo a nosa directiva.Transparencia e profesionalidade son os pilares sobre os que sostén nestes momentos a nosa asociación. Con esta revista queremos achegarnos aos nosos asociados, que estean informados de todo o que lles ofrecemos e que atopen nela un medio centrado nas súas preocupacións. Buscamos tamén apoiar a todo o tecido hostaleiro compostelán, un sector clave para o sustento da cidade.

CompHostelería Nº 187

REPENSANDO O NOSO TURISMO | A investigación da Rede Galabra da USC dá as claves para mellorar o sector

CompHostelería Nº 188

Palabra de Bugallo.

CompHostelería Nº 185

MUNICIPAIS 2019 | Seis preguntas para seis candidat@s

CompHostelería Nº 186

A CABRA, PROTAGONISTA DA FESTA DO BANQUETE | Organizamos unhas xornadas gastronómicas e un gran xantar popular

CompHostelería Nº 183

Moitas novidades na undécima edición do Santiago(é)Tapas | Entrevista co novo presidente do Clúster Turismo de Galicia

CompHostelería Nº 184

GRAN FESTA DA HOSTALARÍA COMPOSTELÁ | A Viaxe e Artesana triunfaron no Santiago(é)Tapas 2018

CompHostelería Nº 181

TEMPADA DE TURISMO Expectación no sector polo comezo do verán e a entrada en vigor da nova Lei de Espectáculos de Galicia. Entrevista a José Sierra, novo presidente da Cámara de Comercio

CompHostelería Nº 182

As terrazas fan cidade. #terrazasNOPROBLEM

CompHostelería Nº 179

O CONCELLO RESPONDE. Abordamos co concelleiro Jorge Duarte algunhas das máximas preocupacións do sector: emprego de calidade, tramitación de licenzas, aforos dos locais, vivendas de uso turístico...

CompHostelería Nº 180

IMPLICADOS NA CIDADE Éxito do xantar popular que coorganizamos na Festa do Banquete de Conxo. Entrevista a Miguel López, da UCGAL. Convenio coa Asociación de Bares e Pubs de Compostela

CompHostelería Nº 177

NOVO RUMBO

CompHostelería Nº 178

Para presumir

CompHostelería Nº 175

Gústanos o fresco!

CompHostelería Nº 176

FACENDO CIDADE

CompHostelería Nº 173

Compostela, destino recoñecido de primeira

CompHostelería Nº 174

BENVIDOS, TURISTAS!

CompHostelería Nº 171

O 17 de novembro arranca a novena edición do Santiago(é)Tapas

CompHostelería Nº 172

Santiago(é)Tapas 2016: Repasamos a gala de entrega de premios e falamos cos seus protagonistas

CompHostelería Nº 169

Por unha hostalaría máis unida

CompHostelería Nº 170

Profesionalizando o sector. Antigos alumnos dos nosos cursos explican as súas experiencias

2 comments to “CompHostelería”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. DIEGO LEHMANN - 22 octubre, 2020 Responder

    Buenas tardes: Quien escribe, Diego Silva Lehmann, presido la Asociación AREGALA, Asoc. de Restauradores Gastronómicos de Las Américas y el Mundo y también conduzco la dirección de OMPG.PRESS – Organización Mundial de Prensa y Difusión Gastronómica.
    Desearía recibir alguna publicación virtual de Uds. si es que tuvieran.
    Muy amables.
    Atte.
    Diego Silva Lehmann

  2. Antonio - 2 octubre, 2018 Responder

    As terrazas fan cidade! Noraboa polo voso traballo. Apertas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies